Achim Irimescu, invitat la Pack Expo 2016

PACK EXPO București 2016 va prezenta între 27-30 septembrie tehnologii, materii prime și consumabile pentru industria de ambalaje, soluții de ambalare, etichetare și codificare, manipulare și depozitare pentru toate industriile complementare.

Ediția de anul acesta își propune să prezinte materiale clasice în forme inedite, dar și să puncteze dorința producătorilor de a folosi cu precădere produse biodegradabile. Aceștia încearcă, alături de distribuitori și comercianti să determine consumatorul să achizționeze doar cantitățile necesare consumului propriu și să evite risipa.

Sunt invitați să discute despre provocările pe care le are de depășit România cu privire la reducerea risipei de hrană și despre ambalajele și soluțiile inovatore de ambalare ce vin să diminueze efectele consumului excesiv  reprezentați ai autorităților, reprezentanți ai asociațiilor din domeniu și ai companiilor producătoare.

Achim Irimescu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Nini Săpunaru, președinte Comisia pentru Agricultură, Camera Deputaților și Florin Exe, deputat, inițiator propunere legislativă privind diminuarea risipei alimentare, vor fi invivați speciali care discuta despre Risipa alimentară, dar și despre taxele pe ambalaje.

Spectacolul tehnologic oferit de cele peste 100 de echipamente expuse la Pack expo 2016 și prezența a peste 65 de producători de ambalaje și etichete, fac din aceste eveniment unul de referință pentru piața de profil.

Programul de vizitare al evenimentului PACK EXPO este 27 – 29 septembrie 2016, zilnic între orele 10:00 – 18:00 și 30 septembrie 2016, între orele 10:00 – 16:00.

Detalii și informații suplimentare: www.pack-expo.ro.