AgroConcept, partener Field Academy 2018, prezintă în avanpremieră noua serie de inovaţii New Holland

Field Academy, este cel mare training internaţional de combine New Holland

România, gazdă în premieră pentru cel mai mare training European de combine New Holland. Field Academy este un eveniment organizat anual de CNHi în locaţii diferite, în ferme adevărate şi în condiţii reale de recoltare, cu scopul de a pregăti forţa de vânzări şi after-sales, de a o aduce cât mai aproape de valorile New Holland şi de aşteptările clienţilor.

Ediţia din 2018 este prima organizată în Europa de Est şi este o mare onoare pentru AgroConcept să facă parte dintr-un proiect de o asemenea anvergură. Este o confirmare a celor 3 ani de activitate, a efortului depus de întreaga echipă pentru a reprezenta cu succes în România cele mai productive combine de pe piaţă, o marca istorică, de Record Mondial.

Ferma Lux Com a Ambasadorului New Holland Gheorghe Ţuţuianu devine astfel prima din România care găzduieşte un training de combine internaţional, cu peste 400 de participanţi şi 35 de utilaje pe o durată de 30 de zile.

Pentru AgroConcept, cu o echipă de 230 de persoane şi în continuă creştere, programele de training sunt prioritare. Field  Academy 2018 este astfel o nouă oportunitate de pregătire, dar şi un prilej de a prezenta în avanpremieră inovaţiile New Holland atât celor din interiorul companiei cât şi clienţilor invitaţi pentru o zi dedicate, în luna iulie.

 

New Holland – CR Revelation, gama de Record Mondial ce aduce automatizarea la un nivel  superior prin sistemul IntelliSense™

CR Revelation este noua gamă de combine New Holland Tier 5. Gama include 7 modele cu puteri cuprinse între 415 CP şi 700 CP.

Combinele CR deţin deja 2 Recorduri Mondiale la recoltat de grâu şi soia, iar prin adăugarea sistemului IntelliSense™, New Holland restabileşte supremaţia mondială a celei mai mari capacităţi şi a celei mai puternice combine de pe piaţă, cu un sistem reproiectat de gestionare a reziduurilor, un flux de cultură reglabil îmbunătăţit şi un upgrade al puterii.

IntelliSense™ este un sistem gândit să răspundă uneia dintre cele mai mari provocări ale operatorului de combină: cum să obţină randament maxim şi să reducă la minim pierderile şi spargerea seminţelor?

IntelliSense™ verifică parametrii combinei în timpul recoltatului în funcţie de obiectivele fermierului şi reglează automat şi constant sistemele deja existente: Cruise Control, IntelliCruise, OptiFan, DynamicFlow.

Clienţii care au participat la teste în Franţa şi Germania au declarat că sistemul i-a ajutat să obţină o creştere a performanţei şi a calităţii recoltei. Cu o interfaţă intuitivă, uşor de folosit,noul sistem aduce beneficii remarcabile pentru modul de lucru al operatorului şi pentru eficienţa productivităţii combinei.

 1. Creşterea capacităţii de recoltat:
 • 5-10% pentru un operator cu experienţă medie
 • 15-20% pentru un operator fără experienţă
 1. Mai putine reglaje:
 • IntelliSense™ poate face minim de 10 ori mai multe reglaje pe zi decât un operator,în mod automat
 1. Reduce pierderile:
 • Detectează şi corectează automat încărcarea pe casa sitelor
 1. Calitate mai bună a seminţelor:
 • Monitorizează permanent calitatea seminţelor şi adaptează automat seările dacă este necesar
 1. Creşte confortul şi încrederea operatorului:
 • Operatorul se poate concentra asupra heder-ului, alimentării şi descărcării, în timp ce IntelliSense™ se ocupă de procesul de recoltat
 1. Reduce oboseala:
 • Păstrează productivitatea maximă pe parcursul întregii zile de recoltat

CR7.80, cel mai nou model din gama CR Revelation

Cu o putere maximă de 415 CP şi un buncăr de cereale de 9500 de litri, noua combină face disponibilă tehnologia TwinRotor și fermelor de mici dimensiuni şi lărgește practic aria de adresabilitate a combinelor CR.

CR7.80 are un rezervor de 750 litri, dispune de un motor Cursor 9 Tier 5, cu o capacitate de descarcare de 126 l/min, retur pe o singură parte şi rotori de 17 inch.

Dispozitivul EVO NIRanaliza în timp real a nutrienţilor, atât pentru combine cât şi pentru prese de balotat şi maşini de recoltat furaje

Noul dispozitiv face din CR Revelation prima combină capabilă să furnizeze o analiză completă a nutrienţilor seminţelor în timp real. Dispozitivul analizează Umiditatea, Proteinele, Grăsimea, Amidonul cu o acurateţe desăvârşită. Calitatea şi valorile lor sunt astfel accesate facil.

Prin cartografierea valorilor nutriţionale,cantitatea de fertilizant poate fi optimizată pe viitor, obţinând producţii mari cu costuri reduse.

Fermierul va cunoaşte conţinutul complet al recoltei sale şi va putea negocia un preţ mai bun pe baza valorii nutriţionale dovedite a recoltei.