Avantajele alegerii unui soi de orzoaica de primăvara propus de ALCEDO!

Vremea ne oferă surprize și nu puține. Iarna a fost relativ blândă și fară prea multă zăpadă. Am ajuns să ne “bucurăm” de zăpadă la final de martie. Acum putem vedea foarte bine care pot fi problemele orzulului de toamnă, dacă vremea a intervenit în mod “negativ”. Putem vedea îngălbeniri cauzate de virozele transmise de afide, plăntuțe înghețate, dacă în timpul iernii temperaturile au fost scăzute iar orzul nu a fost bine înrădăcinat sau înfrățit .

La orzoaica de primăvara, aceste fenomene sunt excluse! Pentru acest sezon ALCEDO a ales cu grijă unele dintre cele mai productive soiuri de orzoaică de primăvara existente în piață. Fermierii care se hotărăsc asupra acestei culturi, pot alege între RGT PLANET și TUNIKA.

Pentru o gamă completă, venim în ajutorul dumneavoastră și cu un soi de ovăz și unul de grâu de primăvara, PROKOP, respectiv GRANNY, soiuri ce prezintă indici de calitate superiori. Specialiștii ALCEDO recomandă ca fermierii să nu uite de PRODUSELE DE PROTECȚIA PLANTELOR și ÎNGRĂȘĂMINTELE ISCUSITE care își găsesc loc în tehnologia acestor culturi!