Avicola Crevedia a fost achiziționată de Compania Vitall

Avicola Crevedia, înființată în 1959 și cunoscută drept una din cele mai vechi companii de creștere industrială a puilor din Europa de Est, a fost preluată de către societatea comercială Vitall Srl. Gama de produse a societății Vitall include furaje naturale pentru păsări de carne, găini ouătoare, curcani, porc și rumegătoare (tăurași, miei).

Avicola Crevedia se ocupă cu creșterea, procesarea și comercializarea puilor, dar și cu producerea de furaje 100% naturale. În acest an, Casa de Insolvență Transilvania a scos la licitație: fermele avicole, abatorul, fabrica de nutrețuri combinate, sediul central al fermei dar și terenurile aferente companiei.

La rândul său, Vitall Srl deține în prezent mărcile „Natural Ferma” şi ”Avicola Crevedia”, având o producţie anuală de peste 100.000 de tone furaje. Compania activează cu trei fabrici de nutreţuri combinate, cu mai multe ferme de păsări precum şi propria unitate de abatorizare.

Doina Enescu, administratorul companiei Vitall Srl, a declarat pentru Cotidianul Agricol  că:

Înainte de preluarea Avicola Crevedia, spațiul se afla deja în închiriere de un an de zile. Avem toate fermele populate, abatorul funcţionează, fabrica de furaje, toate. În ceea ce privește carnea de pasăre, suntem prezenţi în magazinele Selgros și Profi cu brandul Avicola Crevedia şi totodată, vindem şi prin alţi distributori care cumpără carcarsă de pui de la noi. Înainte de achizţie produceam furaje şi aveam o fermă de pui de carne în Coşoveni din judeţul Dolj. Despre aceste lucruri sper să discutăm așa cum am făcut-o în fiecare an la Indagra și la ediția 2017.’’