„BucharestFoodSummit.ro”, ediția a III-a – cel mai mare și important eveniment internațional al toamnei din România !

„BucharestFoodSummit.ro”, ediția a III-a reprezintă cel mai mare și important eveniment internațional al toamnei din România din sectorulul  agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi, retail și HoReCa.

Conferința „Modernizarea continuă a rețelelor de retail. Efort, succes și influență asupra producției naționale alimentare și de băuturi” are loc astăzi 29 octombrie, la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Evenimentul își propune să ofere o platformă de comunicare între marii retaileri şi autoritățile statului și invită la dialog antreprenorii, conducătorii de vârf din economia românească și factorii decidenți ai diferitelor instituții ale statulului – distantați fizic.

Menționăm că între speakerii confirmați sunt se regăsesc reprezentanţi ai Comisiei de  Agricultură din Camera Deputaților, ai MADR, ai autorităților de control, antreprenori de vârf precum și reprezentanți ai unor rețele de retail de prim rang.

Evenimentul Bucharest FoodSummit.ro Ediția a III-a:

• Promovează brandurile de țară din Europa Centrală și de Sud-Est;

• Promovează brandurile de produse unicat;

• Dezbate marile teme și urgențele din agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi, retail și HoReCa;

• Se constituie într-o platformă unică de coordonare între producători, procesatori, retaileri, consumatori finali și decidenții întregului lanț.

BucharestFoodSummit.ro Ediția a III-a răspunde la provocările „Noului Normal” și urmărește evoluția industriilor alimentare și de băuturi de la sămânță de pe câmp până pe masa consumatorilor „Noului HORECA”.