Cea de-a 19-a ediție a Salonului internațional de agricultură, creșterea animalelor și echipament agricol ”SIPSA-FILAHA 2019”, în Algeria 

În perioada 07 – 10 octombrie 2019, se va organiza la Alger, în Algeria, cea de-a 19-a ediție a Salonului internațional de agricultură, creșterea animalelor și echipament agricol ”SIPSA-FILAHA 2019”.

Salonul este organizat în jurul temei  ”Pentru continuitatea consolidării bazelor siguranței noastre alimentare” și se va concentra asupra ultimelor inovații în domeniul agricol și își propune să reunească profesioniști locali și străini care activează în diferite ramuri ale agriculturii, creșterii animalelor și echipamentului agricol. În cadrul ediției din acest an Turcia este invitata de onoare.

Din invitația transmisă de Ambasada Republicii Algeriene Democratice și Populare București către Ministerul Afacerilor Externe-Direcția Orientul Mijlociu și Africa, reiese că acest salon se adresează tuturor instituțiilor, organismelor, operatorilor și întreprinderilor economice românești interesate de agricultură, de creșterea animalelor și echipament agricol, sau care activează în aceste sectoare.

Detalii suplimentare pot fi obținute acesând: www.sipsa-dz.net