Echipa României s-a calificat în semifinalele Campionatului European de Fotbal al Agențiilor de Plăți

Echipa României s-a calificat în semifinalele Campionatului European de Fotbal al Agențiilor de Plăți alături de echipele Republicii Moldova, Bulgariei și Poloniei. România va juca împotriva Bulgariei, iar Republica Moldova va întâlni Polonia în cele două semifinale programate a se desfășura simultan mâine, 15 mai a.c., începând cu ora 10.00, la Baza sportivă a comunei Berceni.

Echipele câștigătoare ale semifinalelor vor juca finala mare a Campionatului European de Fotbal al Agențiilor de Plăți, începând cu ora 12.00. Finala mică va stabili echipa care se va clasa pe locul III în clasamentul final al competiției.

De asemenea, organizatorii competiției au invitat echipa Federației Române de Fotbal (FRF) pentru a susține un meci demonstrativ împreună cu selecționata agențiilor de plăți din Europa, compusă din câte un reprezentant al fiecărei țari participante. Din echipa FRF vor face parte oficialii federației și ambasadorii fotbalului românesc, printre care Răzvan Burleanu, Gabriel Bodescu, Miodrag Belodedici, Mirel Rădoi, Ion Vlădoiu, Lucian Sânmărtean, precum și domnul deputat Alexandru Stănescu, președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților a României.

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale împreună cu Asociația Ceresport a organizat în perioada 12 – 15 mai 2019 prima competiție sportivă destinată funcționarilor din agențiile de plăți de la nivel european, Campionatul European de Fotbal al Agențiilor de Plăți.  În competiție s-au înscris 8 echipe ale agențiilor de plăți din Italia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Lituania, Moldova și România.