Expoziția Internațională pentru cafea și băuturi – vinuri, ceaiuri, sucuri, deserturi, se va desfăşura în perioada16-18 noiembrie 2018 Haikou, Provincia Hainan, CHINA

În perioada 16-18 noiembrie 2018 va avea loc la Haikou, Provincia Hainan, expoziția internațională pentru cafea și băuturi, organizată de către Sinomachint, “promotorii cafelei din China” împreună cu Departamentul de Comerț al provinciei Hainan. Expoziția se întinde pe o suprafață totală de 13.000 mp, anul acesta fiind așteptați un număr de peste 300 de expozanți.

Evenimentul se adresează atât specialiștilor din domeniul cafelei, cât şi profesioniștilor care activează în domeniul industriei producătoare de vinuri, ceaiuri, sucuri, deserturi, ciocolată, dulciuri și produse alimentare bio. În cadrul expoziției vor fi organizate: 10 forumuri şi 5 concursuri de campionat profesionist.

De asemenea, pe perioada expoziției se pot organiza întâlniri între reprezentanții expozanților, asociațiile de profil și companii din Provincia Hainan, recunoscută ca fiind o regiune favorabilă creșterii boabelor de cafea, datorate solurilor vulcanice.