Exxe Group intenționează să crească substanțial sectorul agroalimentar la nivel global

Exxe Group, Inc., o companie diversificată axată pe achiziții sinergice în imobiliare, tehnologie durabilă, mass-media, servicii financiare și agro-industrie, a anunțat că intenționează să dezvolte segmentul agroindustriei.

Profitând de succesul achiziției sale din 2019, respectiv Flying Creek Trading Group of Companies, Exxe Group vede oportunitate și valoare în achiziționarea de operațiuni semnificative pe tot globul și revizuiește în prezent câteva ținte de achiziție în segmente cheie ale industriei care reprezintă o valoare de zeci de milioane împreună cu venituri anuale de câteva milioane.

În mod ideal, conducerea urmărește să construiască o unitate unică, integrată vertical pe mai multe zone ale mapamondului care au operațiuni existente în recoltarea, prelucrarea, depozitarea, transportul și comercializarea mărfurilor.

Această abordare poate încuraja o cotă de piață semnificativă, creșterea veniturilor și profit, în sectorul agroindustriei, precum cânepa, împreună cu alte culturi majore. Generam deja venituri, valorificând expertiza noastră într-o capacitate de consultanță pentru a ajuta cultivatorii de cânepă cu obstacole în aprovizionare, recoltare și profit pe care le întâmpină în nord-vestul Pacificului. Proiectăm să depășim mai mult decât dublul veniturilor noastre curente în multe regiuni.

„Considerăm agroindustria ca o oportunitate esențială de creștere pentru Exxe Group. În plus față de agroindustrie, AXXA a lansat noi oferte în alte sectoare care urmează să fie prezentate în următoarele luni. Sectorul agroalimentar este extrem de potent și ar trebui să ne stimuleze creșterea veniturilor” , a  spus directorul general al Exxe, Dr. Nazmiev