Hibrizii de pepeni galbeni SEMINIS, pe gustul consumatorilor

Cei mai cunoscuţi hibrizi de pepeni galbeni SEMINIS: Mziraa F1 şi Cory F1 sunt o variantă ideală, pe gustul consumatorilor.

  • Mziraa F1 este hibrid semitimpuriu de pepene galben de tip ananas destinat culturii în câmp. Plantele sunt viguroase, înfloresc şi leagă concentrat, lucru care determină şi o recoltare concentrată a producţiei. Aparatul foliar puternic oferă o bună protecţie solară fructelor. Fructele uniforme au o greutate medie de 2.5 kg şi formă ovală. Fructul este acoperit de o plasă fină specifică pepenilor de tip ananas. Pulpa are culoarea portocalie, foarte dulce şi aromată.
  • Cory F1 este cel mai timpuriu şi productiv hibrid de pepene galben de tip Galia, destinat culturii în câmp, ajunge la maturitate în aprox. 75 zile de la plantare. El formează plante viguroase, a căror înflorire şi coacere este foarte concentrată. Fructele uniforme au o greutate medie de 1.2-1.5 kg, formă rotund ovală. Culoarea galben-verzui în faza imatură virează către portocaliu-deschis la maturitate. Fructul este acoperit de o plasă fină specifică pepenilor de tip Galia. Capacitatea de păstrare şi rezistenţa la transport sunt superioare, Cory fiind un hibrid ELS (extended shelf life), în vreme ce calitatea deosebită este specifică gamei premium CIRO-LINE din care acest hibrid face parte.