Hibrizii de porumb zaharat SEMINIS, în topul preferinţelor

Printre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi hibrizi de porumb zaharat SEMINIS se regăsesc:

  • Challenger F1 – hibrid timpuriu de porumb zaharat super dulce, destinat culturii în câmp. Ajunge la maturitate în aprox. 78 zile de la semănat. Formează plante robuste a căror înălţime ajunge până la 2 m. Stiuleţii au o lungime medie de aprox. 20 cm, o grosime de 5,1 cm şi 16-18 rânduri de boabe. El este recomandat atât pentru consumul în stare proaspată, cât şi pentru procesare.
  • Basin F – hibrid semitimpuriu de porumb zaharat super dulce, destinat culturii în câmp. Ajunge la maturitate în aprox. 81 zile de la semănat. Formează plante compacte şi robuste a căror înălţime ajunge până la 2,05m. Ştiuleţii au o lungime medie de aprox. 23 cm, o grosime de 4,8 cm şi 16-18 rânduri de boabe. El este recomandat pentru procesare şi consum în stare proaspată.
  • Messenger F1 – hibrid semitimpuriu de porumb zaharat super dulce, destinat culturii în câmp. Ajunge la maturitate în aprox. 85-87 zile de la răsarire. Formeaza plante robuste a căror înălţime ajunge până la 2 m, cu un sistem radicular foarte puternic, ce asigură o excelentă stabilitate plantelor. Ştiuleţii au o lungime medie de aprox. 21-23 cm, o grosime de 5,1 cm şi 18-20 rânduri de boabe. În funcţie de densitate, plantele pot produce şi al doilea ştiulete cu aceeaşi mărime ca şi primul. Formează puţini copili şi nu prezintă sensibilitate la apariţia tăciunelui. Este recomandat atât pentru consum în stare proaspată, cât şi pentru procesare.