Howler ™ este un fungicid revoluţionar dezvoltat pentru piața agricolă din Mexic

AgBiome Innovations Inc, organizația comercială a AgBiome și Sumitomo Corporation au anunțat un acord comun de dezvoltare, înregistrare și comercializare pentru Howler ™ pe piețele agricole din Mexic. Activitățile de dezvoltare și comercializare vor fi realizate de Summit Agro Mexico, o filială a Sumitomo Corporation.

Acesta este un pas interesant înainte în extinderea amprentei AgBiome Innovations la nivel global. Ne bucurăm că vom colabora cu Sumitomo Corporation și Summit Agro Mexico pentru a dezvolta Howler pentru piața mexicană. Summit Agro Mexico va colabora strâns cu AgBiome Innovations în înregistrarea Howler cu autoritățile de reglementare mexicane și lansarea comercială a acesteia în regiune ”, a declarat Toni Bucci, Chief Operating Officer at AgBiome Innovations.

Howler ™ este un fungicid revoluționar care valorifică puterea microbiomului vegetal pentru a crea un fungicid eficient cu multiple moduri de acțiune care asigură o activitate de prevenire, de lungă durată, într-un spectru larg de boli transmise de sol și foliar. Howler poate fi utilizat eficient în fiecare fază de producție: seră, plantare, plante timpurii, plante de maturare, recoltare și aplicații post-recoltare.

În baza acestui acord Summit Agro Mexico S.A. de CV. va dezvolta înregistrarea completată pentru fungicidul Howler în Mexic pentru utilizare în segmente de cultură și non-cultură. Summit Agro Mexico S.A. de C.V. va avea anumite drepturi de a distribui Howler Fungicid pentru aplicații de protecție a culturilor în Mexic.

AgBiome Innovations reprezintă o nouă abordare de cercetare pentru dezvoltarea de produse biologice inovatoare pentru nevoile crescânde ale pieței globale de protecție a culturilor. Valorăm relația noastră cu AgBiome și așteptăm cu nerăbdare colaborarea„, spune Kazuma Suzuki, directorul general al Departamentului AgriScience Sumitomo Corporație.

Suntem încântați să ne alăturăm AgBiome Innovations pentru a aduce soluții mult necesare pentru protecția culturilor, iar Howler va fi un produs important în portofoliul nostru de produse în creștere, axat pe eficacitate și durabilitate pentru a răspunde nevoilor cultivatorilor mexicani”, spune Jorge Fernàndez, Președinte, Summit Agro Mexico.