Încărcătorul multifuncţional Manitou, ideal în căutarea performanţei

Pe platforma de prezentare a utilajelor, Claudiu Vîlcu, specialist Manitou la IPSO Agicultură, a trecut în revistă performanţele încărcătorul multifuncțional cu braț telescopic MANITOU MLT 737-130 PS+ “Premium”.

“Gestionarea activităților din fermă poate fi dificilă uneori, mai ales în situația în care nu sunt suficienți oameni în fermă. Indiferent că este vorba de hrana animalelor, de manipularea baloților sau a cerealelor, de pregătirea silozurilor sau de curățenia din fermă, toate aceste lucruri pot fi realizate într-o singură zi cu ajutorul încărcătorului telescopic Manitou. De-a lungul anilor, Manitou a dezvoltat soluții deosebit de productive și flexibile pentru manipularea cerealelor, administrarea activităților specifice zootehniei sau pentru fermele unde se practică agricultura mixtă.

Încărcătorul telescopic pentru teren accidentat MLT 737-130 PS+ este alegerea ideală în căutarea performanţei. Acesta este destinat atât cultivatorilor de cereale, zootehniştilor, cât și prestatorilor de servicii. Abilităţile sale impresionante permit executarea tuturor operaţiunilor de manipulare în agricultură: transportul hranei pentru animale, activităţile de recoltare, încărcarea şi descărcarea produselor în vrac, manipularea baloţilor, manipularea gunoiului de grajd şi multe altele”, a subliniat Claudiu Vîlcu.

Încărcătorul multifuncțional cu braț telescopic MANITOU MLT 737-130 PS+ “Premium” reprezintă mult decât o soluţie de manipulare. Producătorul Manitou a venit la târgul Indagra cu un echipament care prezintă un design modern, dar şi confort în utilizare. Interiorul şi exteriorul încărcătorului au fost concepute ingenious, pentru a satisface toate nevoile din fermă.

Operatorul încărcătorului MLT 737-130 PS+ beneficiază de ultimile inovaţii, cum ar fi cabina inovatoare și silențioasă, care la rândul ei include:

 • JSM (Joystick Switch & Move – permite utilizarea braţului telescopic, schimbarea sensului de mers, schimbarea treptei de viteză);
 • Easy Step (prag curbat care permite accesul în cabină fără efort);
 • Display complet (oferă operatorului toate informaţiile necesare);
 • DSB (Double Switch Buttons – oferă posibilitatea de repoziționare a butoanelor în cabină, astfel operatorul își configurează cabina cum dorește);
 • Cabină ROPS / FOPS cu grilaj care permite vizibilitate maximă;
 • Sistem de Ventilație cu Aer Condiționat;
 • Scaun operator cu suspensie;
 • Ștergătoare pe toate geamurile cabinei, pentru o vizibilitate optimă;
 • ECS (Easy Connect System) – decomprimă linia hidraulică a accesoriilor, fără oprirea motorului, pentru a permite schimbarea simplă şi rapidă a accesoriilor hidraulice;
 • Cutie de viteze automată;
 • Autoreverse fan – sistem automat de inversare a rotației ventilatorului pentru curățarea radiatorului.

“Alegând produsele Manitou, fermierii vor beneficia de un încărcător telescopic cu o durată mare de viaţă şi vor avea de câştigat atât din punct de vedere al confortului cât şi al productivităţii. De asemenea, vor beneficia de pachetul de servicii oferit de IPSO Agricultură: service post vânzare, contracte de întreţinere şi service, reparaţii la faţa locului şi soluţii de finanţare”, a adăugat specialistul la finalul prezentării.