KARIS 10 CS şi FASTER DELTA – INSECTICIDE ISCUSITE de la ALCEDO

KARIS 10 CS este un insecticid modern, cu eliberare lentă a substanţei active, cu acţiune prelungită în combaterea dăunătorilor din culturile agricole şi horticole.

KARIS 10 CS este un piretroid, care prin modul de formulare încapsulată, ce permite eliberarea lentă a insecticidului, ceea ce face ca acesta să aibă o acţiune insecticidă pentru o perioadă mai lungă de timp, deci o protecţie mai bună a culturilor. Acest insecticid are acţiune puternică de contact şi ingestie, atât asupra adulţilor, cât şi asupra larvelor.

KARIS 10 CS combate o gamă largă de insecte la: grâu, orz, ovăz, rapiţă, mazăre, fasole de câmp, cartof, sfeclă de zahăr, vărzoase, morcov, salată verde, păstârnac,etc.

Pentru a avea la alegere o paletă cât mai largă de produse, ALCEDO adaugă un NOU PRODUS, în portofoliul de INSECTICIDE ISCUSITE. Fermierii au acum la dispoziţie FASTER DELTA, insecticid piretroid care acţionează asupra sistemului nervos al insectelor, cu efect repelent şi de şoc, acţionând, totodată, şi ca un inhibitor de nutriţie asupra acestora. FASTER DELTA are o mulţime de omologări. Utilizat la momentul potrivit, produsul combate cu succes o gamă largă de insecte din culturile agricole şi horticole: cereale, rapiţă, porumb, floarea-soarelui, sfeclă de zahăr, cartof, lucernă, prun, cireş, cais, piersic, viţă de vie, tomate, vinete, salată şi varză.Insecticidul are acţiune de contact şi ingestie, atât asupra adulţilor, cât şi asupra larvelor, având efect 7-10 zile, indiferent de stadiul de vegetaţie al culturilor.