La începutul anului 2020, compania BASF dă startul simpozioanelor de iarnă dedicate fermierilor

Păstrând tradiţia ultimilor ani, compania BASF dă startul simpozioanelor de iarnă, evenimentele fiind organizate la începutul lui 2020 după următorul calendar: pe 14 ianuarie la Hotel Del Mar, din stațiunea Mamaia, judeţul Constanţa, 16 ianuarie la Regal Events Ballroom din Brăila, 21 ianuarie la Centrul Cultural Călărași, 23 ianuarie la restaurantul Perla din Giurgiu, 28 ianuarie la Hotel Ramada din Craiova, 30 ianuarie la Hotel Edma din Alexandria, 4 februarie la Venue Ballroom din Timişoara, 6 februarie la la Opera Events din Oradea şi 11 februarie la Hotel Internațional din Iaşi.

Desfăşurate sub tematica „Bursa Profitabilităţii”, întâlnirile BASF  îşi propun să dezvolte într-o abordare inedită, modul în care fermierii îşi pot maximiza  profitabilitatea în condițiile pedo-climatice specifice ţării noastre. Conceptul va reuni ideile legate de activitatea bursieră, un domeniu de interes pentru fermierii care vor să îşi valorifice producţia în mod optim şi eficient.

Producătorii agricoli, participanți la evenimente vor avea ocazia să liciteze la „Bursa Profitabilității”, la fel ca un broker profesionist, luând în considerare numeroși factori și variabile, într-o competiție antrenantă pentru o profitabilitate maximă. Totodată, fermierii vor afla cum pot obţine rezultate de excepţie utilizând produsele de ultimă generație din portofoliul BASF: Flexity Duo, Biathlon 4D, Medax Top, Priaxor, Wing P, Loris CLP, Coloris CL, Pulsar Plus, Pictor și Retengo.

Reprezentanţii revistelor Business Press Agricol şi Cotidianul Agricol vor participa la evenimentele organizate de BASF, luând astfel pulsul noutăţilor pe care compania le-a pregătit pentru anul 2020.