Marcoser oferă o nouă gamă pentru controlul biologic al dăunătorilor

În portofoliul Marcoser a fost introdusă o nouă gamă Bioline – destinată controlului şi combaterii biologice a dăunatorilor.

Combaterea prin metode biologice presupune utilizarea unor vietăţi -insecte, ciuperci, bacterii  care luptă împotriva dăunătorilor din culturile legumicole şi poate fi o alternativă la tratamentele chimice. Din gama Bioline fac parte agenţii de control: Swirskline, Macroline, Oriline L, Montyline,cu ajutorul cărora pot fi combătuţi mai mulţi daunatori : Thripsul, Musculiţa albă de seră, Păianjenul roşu comun şi Tuta Absoluta”, a precizat Marius Petrache directorul Marcoser

Pradătorul Swirskline – este un agent de control biologic al musculiţei albe şi a thripsului în spaţii protejate, ce acţonează eficient la temperaturi ridicate

Pradătorul Macroline – este un agent de control biologic al musculiţei albe din culturile protejate, ce acţionează şi împotriva Tuta Absoluta sau a omizilor.

Prădătorul Oriline L – este un mecanism de control biologic al thripsului adult în culturile din spaţii protejate, ce acţionează eficient şi împotriva păianjenului.

Prădătorul Montyline – este un mecanism de control biologic al musculiţei albe şi a thripsului în spaţii protejate, ce acţionează eficient la temperaturi scăzute.

Prădatorul Tricholine – este un agent eficient de control biologic al Tuta Absoluta ce acţionează asupra ouălelor acestui dăunător cât şi a altor specii de molii.