NETagro, partener al fermierilor

Compania NETagro a participat la cea de-a doua ediție a evenimentului Ziua Porumbului de la Iași, care are drept scop promovarea, susținerea și încurajarea culturii de porumb.

În calitate de expozant și partener al fermierilor, NETagro a venit în întâmpinarea acestora cu tehnologii performante dedicate culturii de porumb, consultanță, expertiză tehnică și produse inovatoare aflate în protofoliul exclusiv al companiei.

Prezentă la standul NETagro, Alice Dănilă, Specialist Marketing şi Comunicare, ne-a prezentat câteva dintre soluţiile propuse de companie pentru fermieri. “Le recomandăm producătorilor agricoli să utilizeze tehnologiile noastre pentru a avea performanţă în culturile agricole. Aşadar, avem produsul STIM+, un fertilizant biostimulator de răsărire folosit în tratamentul semințelor la culturile de porumb și cereale păioase, dar şi Biostart Top, un îngrășământ starter microgranulat îmbogățit cu acizi humici și fulvici.

De asemenea, comercializăm produsul Ekolist Porumb, un fertilizant foliar destinat culturii de porumb ce conține substanțe nutritive și microelemente de înaltă biodisponibilitate sub formă de chelați EDTA și DTPA, cu efect de creștere a rezistenței plantelor la stresul biotic și abiotic. Din portofoliul NETagro fermierii pot solicita şi Nitrospeed 39, un fertilizant foliar pe bază de azot și magneziu, îmbogățit cu molibden, nichel și titan – o compoziție special creată pentru a maximiza utilizarea azotului, ce crește rezistența la stres a plantelor, având totodată rol de biostimulare.

După cum puteţi vedea, dispunem de un portofoliu diversificat de produse pentru nutriţia culturilor şi îi aşteptăm pe producătorii agricoli să ne viziteze pentru a le oferi recomandări şi consultanţă tehnică de specialitate”, a spus Alice Dănilă.