Orzul Wendy din portofoliul Saaten Union

Wendy, spre deosebire ce celelalte soiuri utilizează foarte bine azotul din sol, prezintă un grad ridicat de toleranță la secetă și are o excelentă capacitate de înfrățire.

Bogăția de nutrienți pe care îi conține orzul Wendy îi conferă un efect puternic energizant. Folosit ca suc, 1 pahar în fiecare dimineață, administrat cu înghițituri rare, înainte de micul dejun, ajută organismul să recapete energia și vitalitatea pierdută.

Potrivit descoperirii dr. Yoshihide Hagiwara (absolvent al Universității Kumamoto din Japonia), cura de orz Wendy verde timp de 30 de zile este benefică în tratarea a peste 53 de boli, deoarece cules verde are un efect antiinflamator foarte puternic.

Wendy, în comparație cu alte plante este mai bogat în nutrienți, având: – de 250 de ori mai multă vitamina A decât salata; – de 25 de ori mai mult potasiu decât bananele; – de 11 ori mai mult calciu decât laptele.

Wendy este cea mai bogată resursă de SOD (Superoxid dismutaza) – enzimă activă în vindecarea bolilor, inclusiv în prevenirea cancerului.