Pâinea fermierului, un produs 100% natural pe mesele românilor

“Echipa Fermierului” a prezentat în cadrul programului “Promovăm împreună România” un produs indispensabil pe mesele românilor –“Pâinea fermierului”. Studenţii care s-au ocupat  de acest proiect au fost: Ana Maria Dorobanţu, Cristian Ştefan Dorobanţu, Marian Laurenţiu Grădinaru, Adrian Mihai Hilohi, Valentina Maxim şi Florentina Cristina Olaru.

„Pâinea proaspătă realizată de Echipa Fermierilor este un produs tradiţional românesc obţinut din ingrediente naturale. Întreprinerea Individuală Dorobanţu M. Dumitru, de mai bine de 10 ani, cultivă materia primă, respectiv grâul în localitatea Belciugatele din judeţul Călăraşi. Cum în România exportul de materie primă este destul de mare, ne-am gândit să aducem plus valoare prin realizarea unui produs finit. Acest aspect ne-a motivat să realizăm produsul Pâinea fermierului, după ce grâul este transformat în făină în urma procesului de măcinare. Proiectul a apărut şi din dorința de a readuce gustul pâinii tradiționale și de a oferi o pâine simplă și sănătoasă. În producerea ei nu folosim niciun fel de adaosuri chimice, ci doar făină bio, neaditivată, fără conservanți și maia naturală. Ne adresăm consumatorului cu o pâine 100% naturală, aşa cum am punctate şi în logo-ul nostru: De vrei să-l cucereşti,/ Cu pâinea fermierului o să reuşeşti!”, a menţionat în prezentarea temei, şeful fermierilor Florentina Cristina Olaru.