Parijat Industries a primit trofeul de bronz

Companiei  agrochimică Parijat Industries i-a fost conferit de către Consiliul Național pentru Siguranța Indiei, trofeul de bronz pentru anul 2018. Acesta este al treilea an consecutiv, în care Parijat a fost laureată cu acest premiu de siguranță de către Guvernul Indiei sub egida Consiliului Național pentru Siguranță. Firma a mai primit trofeul de argint în 2016 şi premiul de aur în 2017.

Premiul a fost acordat pentru o siguranță operativă consistentă și meritorie la fabrica de producție a lui Parijat la Ambala (Haryana). Fabrica este o instituție acreditată cu 18001 OSHAS.

Unitatea de producție a companiei Parijat de la Ambala are un sistem de sănătate și de securitate complet implementat, precum și certificarea ISO 14001, standard internațional pentru un sistem eficient de management al mediului (EMS), ambele fiind sisteme globale de management pentru standarde de siguranță și mediu. Parijat a stabilit, de asemenea, o vastă infrastructură științifică pentru cercetare și dezvoltare la Ambala cu șapte laboratoare și centre științifice.

Siguranța și respectarea tuturor  aspectelor din activitatea noastră reprezintă un angajament primordial pentruParijat. Premiul acordat de Consiliul Național pentru Siguranță este o sursă importantă de motivație și ne întărește angajamentul de îmbunătățire continuă și excelență în acest domeni. De asemenea, compania este implicată într-o inițiativă la nivel național pentru a promova siguranța agricultorilor și a practicilor sigure legate de protecția culturilor „, a declarat Vikram Anand, directorul companiei Parijat.