Pentru cultura de cereale păioase două recomandări eficiente fungicidul TREORIS şi erbicidul JOYSTICK

TREORIS este un fungicid cu spectru mare de combatere al agenţilor patogeni. Produsul combină două substanţe active, compatibile (pentiopirad şi clorotalonil), cu moduri de acţiune diferite şi eficace împotriva unui spectru larg de agenţi patogeni ce produc boli foliare la cereale păioase (grâu, triticale, orz şi orzoaică). La grâu, secară şi triticale se aplică de la începutul alungirii paiului (BBCH 30), până la sfârşitul înfloritului (BBCH 69). La orz şi ovăz se aplică de la începutul alungirii paiului (BBCH 30), până la apariţia completă a spicului (BBCH 59).

JOYSTICK este soluţia eficientă pentru combaterea tuturor buruienilor din culturile de grâu, orz, secară şi ovăz. JOYSTICK este un erbicid cu aplicare în postemergenţă, cu 3 substanţe active: iodosulfuron, ingredient activ în principal graminicid, diflufenicanul şi florasulamul, molecule esenţiale în lupta împotriva dicotiledonatelor, precum şi un safener, cloquintocet-mexil, care îi dă siguranţă pentru utilizare.

Erbicidul reprezintă o inovaţie reală împotriva tuturor buruienilor din culturile de grâu, orz, secară şi ovăz. Formulare cu spectru larg de acţiune într-un singur produs, JOYSTICK se aplică de la stadiul de 3 frunze până la sfarşitul înfraţirii (BBCH 13-29), având o selectivitate excelentă faţă de planta de cultură.