Petrecerea de Crăciun a companiei Romvac, un eveniment de tradiţie!

În fiecare an am participat la petrecerea tradiţională de Crăciun organizată de compania Romvac. În acest an evenimentul s-a desfăşurat la Restaurantul Phoenix Cernica Club, joi, 21 decembrie, şi a reunit peste 400 de participanţi – angajaţi, colaboratori, prieteni – care fac parte din această familie frumoasă şi minunată numită Romvac.

Petrecerea a fost deschisă de domnul ing. Constantin Chiurciu, directorul general al companiei, care a mulţumit invitaţilor pentru prezenţa în cadrul acestei petreceri.

“Sunt bucuros că astăzi, la final de an 2017, colectivul nostru format din oameni speciali şi profesionişti desăvârşiţi conturează o echipă omogenă şi performantă, echipa Romvac care a reuşit în timp să-şi păstreze identitatea morală, umană şi profesională. Suntem ca o familie, iar dacă unii dintre foştii colegi, din motive obiective sau de pensionare, nu mai sunt în echipă, ne bucurăm că în locul lor au venit în ucenicie copiii sau nepoţii care le urmează drumul. Toate realizările companiei sunt rodul muncii acestui colectiv minunat, care a înţeles că numai exigenţa profesională şi solidaritatea ne pot întări personalitatea şi susţine statutul de entitate juridică.Vă invităm să rămâneţi alături de noi pentru că întreaga seară va fi plină de surprize, concursuri, muzică, dans şi voie bună”, a menţionat domnul ing. Constantin Chiurciu, directorul general al Romvac.

Putem spune că am participat la un eveniment de excepţie, în care bucuria, veselia şi buna dispoziţie a participanţilor a fost dublată de un program artistic de excepţie susţinut de renumiţi artişti şi interpreţi care au încântat invitaţii. A fost o zi excelentă, în care meniul bogat, muzica antrenantă şi ambientul creat au conturat o petrecere de Crăciun sub motto-ul Romvac, o mare şi adevărată familie.

Felicitările noastre sincere, alăturate urărilor de prosperitate, succes şi împliniri depline. Mulţumim Romvac pentru acest exemplu profesional. Să ne trăiţi întru mulţi ani!