Producătorii de vinuri românești se pot promova pe piața irlandeză

În data de 21 februarie 2018, USH Pro Business a organizat evenimentul „Potențialul pieței irlandeze pentru exportatorii vinurilor românești”, eveniment la care au participat atât producători de vinuri, cât și specialiști în domeniul vie – vin.

În cadrul seminarului, s-a discutat despre atractivitatea pieței irlandeze în contextul Brexit-ului precum și despre oportunitățile de export oferite de Programul de Cooperare Elvețiano – Român.

În contextul în care piața irlandeză este interesată de înființarea de asociații de afaceri între producătorii vinicoli români și comercianții irlandezi de import, astfel fiind îndreptată atenția asupra comerțului importator pentru a încuraja includerea de vinuri românești în portofoliul lor, USH Pro Business a prezentat posibilitatea de a promova vinurile românești cu ocazia evenimentului de „Degustare de vinuri românești” ce va fi organizat la data de 27 aprilie 2018 la Dublin.

Pe această cale, invităm producătorii de vinuri din România care doresc să se promoveze pe piața irlandeză, prin intermediul evenimentului organizat, în luna Aprilie, la Dublin, să ne contacteze pentru informații suplimentare.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*