Proiectul „Preparate pescărești din Murighiol”- pe gustul iubitorilor de peşte!

În cadrul evenimentului organizat în data de 13 decembrie 2019, ”Promovăm împreună România”, studenţii Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală au prezentat cele mai inedite teme.

Echipa “Pescarilor din Murighiol” formată din studenţii:  Diana Iuliana Tuzlaru, Bianca Ionela Gheabaură, Denisa Monica Gheabaură, Adrian Teodor Adrian, Mihai Florin Necula şi Andrei Alexandru Chiriac au prezentat înt-o notă originală „Preparate pescărești din Murighiol”

“Printre preparatele cele mai delicoase gătite cu drag de echipa noastră în incinta Casei cu trandafiri din Murighiol judeţul Tulcea se regăsesc: Borşul pescăresc tradiţional, Salata de icre de crap şi ştiucă, Chifteluţe din peşte, Crap, Caras şi Somn prăjit, Saramură de crap sau caras precum şi Plachie de somn sau crap. Preparatele realizate după reţete tradiţionale se servesc cu mămăligă, mujdei de usturoi şi ardei iute”, a precizat Diana Iuliana Tuzlaru, şeful Pescarilor din Murighiol.