Promoțiile BASF în anul 2017

BASF îi recompensează pe fermierii care caută mereu performanța maximă. Pe lângă profitul mai mare pe care îl pot obține folosind sistemul de producție Clearfield, pot și economisi. Tocmai de aceea, compania a creat pachetul promoțional Cleranda®.

Pachetul promoțional Cleranda® conține 5 pachete de erbicid Cleranda® + adjuvant Dash® HC + 7 litri de insecticid Fastac® Active. Pachetul promoțional Cleranda® de la BASF poate asigura protecția a 25 ha de rapiță Clearfield®.

Sistemul de producţie Clearfield® se caracterizează prin:

  1. Managementul samulastrei de rapiţă Clearfield®

– Combaterea samulastrei de rapiţă aparţine managementului combaterii buruienilor la cultura postmergătoare.

– Samulastra de rapiţă Clearfield® poate fi combătută cu succes cu mijloacele existente în cadrul strategiei de combatere a buruienilor în majoritatea asolamentelor existente, însă trebuie planificată, luată în calcul din timp.

  1. Managementul rezistenţei buruienilor

– Toate sistemele de producţie, inclusiv Clearfield®, asigură cele mai bune rezultate dacă sunt incluse într-un management integrat de combatere a buruienilor.

– Sistemul de producţie Clearfield® introduce un erbicid cu un nou mod de acţiune asupra buruienilor la rapiţă. Acest lucru creează condiţii suplimentare din punct de vedere al apariţiei eventualelor forme de rezistenţă a buruienilor.