Saaten Union asigură „producții record”

Pentru toți fermierii care vor să cultive cereale păiose Saaten Union vine cu două noi variante:

  • Trublion grâul de toamnă se caracterizează prin două cuvinte, şi anume „producții record”. Noutatea genetică Trublion face parte din grupa de maturitate semitimpurie și are o toleranță remarcabilă la iernat și la condiții de secetă, dar și la principalele boli foliare. El este pretabil în diferite condiții de tehnologie, iar calitatea producției prezintă indici buni de morărit și panificație.
  • Orzul Bella se pretează în toate zonele de cultură ale orzului din România, are o toleranță ridicată la cădere și în toți anii de testare a avut producții ridicate și calitate deosebită pentru furaj.

La Saaten Union dorim să ținem piept tuturor provocărilor cu care fermierii se pot confrunta. De aceea, instruirea tehnică a reprezentanților noștri este o prioritate pentru noi și ne dorim ca partenerii noștri să beneficieze de genetică, dar și de suport de calitate. Doar o echipă de profesioniști poate colabora cu fermieri profesioniști!”, a subliniat Mihai Miriţescu, directorul general al companiei Saaten Union.