Salonul Internațional al Agriculturii – loc de întâlnire pentru profesioniștii din Europa!

În perioada 24 februarie – 4 martie 2018, la Paris, se va desfășura Salonul Internațional al Agriculturii.

Salonul Internațional al Agriculturii atrage în fiecare an peste 630.000 de vizitatori, dintre care 30.000 sunt vizitatori profesioniști din sectoarele agricol și agroalimentar: șefi de exploatații, crescători, proprietari de restaurante, cumpărători și factori de decizie. Pentru a-i primi, Salonul continuă să își consolideze conținutul și serviciile puse la dispoziția acestora.

Vizitatorii pot:

-întâlni profesioniști din sectorul agricol pentru a face schimburi și întări relațiile comerciale;

-să se informeze cu privire la noutățile din domeniu, să încheie afaceri în domeniul geneticii animale și să găsească animale ale căror performanțe vor contribui la asigurarea productivității turmelor personale. (Salonul reprezintă locul principal de întâlnire din Europa unde este prezentă marea majoritate a raselor de animale de fermă);

-să întâlnească asociațiile și organizațiile profesionale agricole pentru schimburi între organizațiile profesionale;

-să descopere noile tehnologii din lumea agricolă și să se informeze cu privire la oferta propusă de startup-uri. (Pentru a răspunde acestei cereri în creștere, Salonul Internațional al Agriculturii mărește în mod considerabil în acest an atât suprafața spațiului „Tehnologii noi din lumea agricolă”, trecând de la 300 la 500 mp, cât și numărul de expozanți care vor fi prezenți;

-să descopere progresul utilizării digitalului și mai ales diversitatea ofertei digitale în agricultură și să întâlnească actorii cheie ai finanțării participative, ai editării programelor informatice și ai gestionării volatilității prețurilor.

Astfel, prin toți expozanții, există o componentă profesională în fiecare dintre cele 4 universuri ale Salonului care sunt polul animal, polul vegetal, serviciile și meseriile din agricultură.

Salonul Internațional al Agriculturii este cel mai mare loc de întâlnire al lumii agricole din Franța și din Europa”, explică Valérie Le Roy, directoarea Salonului Internațional al Agriculturii.