Salonul internaţional de vinuri, VINVEST a ajuns la cea de-a 16-a ediţie

Salonul international de vinuri, ajuns la cea de-a 16-a ediţie va avea loc în perioada 19-21 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timişoara.

În acest an, VINVEST îşi va consolida puternic eticheta de salon internaţional prin invitaţi speciali din sectoarele vin, cultură şi turism, găzduind  peste 250 de sortimente de vinuri din România şi de peste hotare.

Producători din România şi din afara ţării îşi vor expune bogăţia vitivinicolă şi culturală la Timişoara, alături de alţi parteneri cu tradiţie ai VINVEST, din Serbia, Franţa, Italia, Spania, Grecia sau Republica Moldova.

De asemenea, turismul vitivinicol grecesc va fi adus în faţa vizitatorilor de preşedintele Asociaţiei de Afaceri din Insula Ammouliani, Nikitas Martigakis, prin pachete turistice ce spun poveşti încântătoare despre tărâmuri de vis şi vinuri autentic greceşti.

Componenta educaţională VINVEST va fi prezentă cu informaţii preţioase sub forma unor simpozione şi prezentări.

De asemenea, nu vor lipsi manifestări din zona gastronomică, artelor şi literaturii. Ca în fiecare an, reprezentanţi ai serviciilor conexe producţiei vinului, precum importatori şi distribuitori de vin sau producători şi distribuitori de utilaje, sunt aşteptaţi să îşi prezinte ofertele pe parcursul celor trei zile de salon.

Salonul Internaţional de Vinuri din Timişoara este organizat de VINVEST SRL, Asociaţia de Cultură şi Promovare a Vinului VINVEST, co-organizatori fiind Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIAT) şi Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România (ADAR).