Timac Agro România, o companie de top specializată în nutriție vegetală și animală

Timac Agro România este o companie cu o vastă experiență în nutriția culturilor, condiționarea solului și eficiența soluțiilor nutriționale. Fiind specializată în nutriție vegetală și animală, compania oferă o gamă specifică de soluții adaptate la:

  • Problematica solurilor locale
  • Nevoile nutriționale ale plantelor
  • Constrângerile externe – mai ales legate de problematica meteo
  • Obișnuințele din fiecare fermă
  • Nevoile fermierilor

Parte a Grupului Roullier, în activitatea sa tradițională de furnizare de inputuri pentru agricultură, Timac Agro România oferă clienților săi produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale de calitate și siguranță. Tehnologiile Timac Agro de creștere a eficienței îngrășămintelor sunt revoluționare în piață și le permit clienților să-și optimizeze investițiile în îngrășăminte și, în același timp, să își îmbunătățească practicile de protejare a mediului înconjurător.

Tehnologiile Timac Agro sunt validate nu numai de testele efectuate în laboratoarele proprii, ci și de rezultatele testelor din teren din întreaga lume, realizate cu ajutorul producătorilor agricoli de top sau în centrele universitare de prestigiu, astfel încât, producătorii individuali, clienți sau viitori clienți să fie încrezători în eficacitatea produselor.

Principalul avantaj al companiei este acela că beneficiază de experiențele realizate în peste 35 de țări din întreaga lume, ceea ce transformă activitatea de cercetare și dezvoltare în succes indiferent de condiții.

Timac Agro România deţine o echipă puternică de specialiști în nutriția plantelor, care lucrează în parteneriat cu distribuția și fermierii. Specialiștii companiei furnizează servicii de consiliere și monitorizare pentru fermieri, pentru ca aceștia să-şi îmbunătățească performanța exploatației, să își maximizeze rezultatele, și, astfel, să își crească profitabilitatea la nivel de afacere.