”Timpul” sculptat în legume și fructe la Concursurile GastroPan

Cei mai talentați bucătari din România se întrec la categoriile secțiunii gastronomie a Concursurilor GastroPan, care se vor desfășura în cadrul celei de-a X-a ediții a Expoziției Internaționale GastroPan.

Târgul de specialitate este cel mai important eveniment de afaceri autohton dedicat industriei de panificație, cofetărie și HoReCa și va avea loc în perioada 19-22 aprilie 2018, la Complexul Expo Imperial Inn din Târgu Mureș. Bucătarii români interesați de participare sunt așteptați să concureze pentru premiile anului. Termenul limită pentru înscriere este 15 martie 2018.

Juriul care numește câștigătorii Concursurilor GastroPan este format din experți de talie mondială, câștigători ai concursurilor și olimpiadelor celor mai însemnate din lume. Lucrările expuse urmează o tematică propusă de asociațiile de specialitate din România și de specialiștii premiați la concursurile internaționale, oferind o perspectivă asupra a ceea ce înseamnă cu adevărat talentul, experiența și expertiza.

Preparate tradiționale românești și sculpturi culinare la Concursurile GastroPan

Sâmbătă, 21 aprilie 2018, va fi dedicată concursurilor culinare. Secțiunea Gastronomie a Concursurilor GastroPan cuprinde două categorii: Platouri culinare reci (în care se poate întrece individual sau în echipă) și Sculptură în legume și fructe. Concurenții categoriei Platouri culinare reci vor avea sarcina de a pregăti un platou festiv, un preparat tradițional românesc și un desert de restaurant, iar concurenții cu un spirit artistic mai dezvoltat își pot întrece talentele la categoria Sculptură în legume și fructe, unde vor trebuie să prezintă o piesă cu tematica „Timpul”.

Furnizorii pot sponsoriza Concursurile GastroPan 2018

Furnizorii de ingrediente, echipamente sau soluții dedicate brutăriilor, cofetăriilor și restaurantelor, au posibilitatea de a susține Concursurile GastroPan în calitate de Sponsori, oferind diverse premii câștigătorilor. Informații referitoare la pachetele de sponsorizare și servicii adiționale puteți primi contactând organizatorii: 0732-575.556, info@gastropan.ro

Standuri disponibile pentru expozanți Furnizorii interesați de participare pot rezerva un stand expozițional utilizând ”Cererea de participare” disponibilă pe website-ul www.gastropan.ro sau pot solicita mai multe informații contactând organizatorii: 0733 313 043, info@gastropan.ro