Vanja Bisevac se alătură CEMA pentru a gestiona portofoliul de cercetare

CEMA a anunţat printr-un comunicat de presă că dr. Vanja Bisevac  va succede pe dr. Sara Djelveh pe teme de cercetare și managementul proiectelor UE H2020, începând cu această lună. În ultimii ani, CEMA – Asociația Industriei Mașinilor Agricole – a devenit un partener cheie în mai multe finanțări europene privind proiectele axate pe promovarea și adoptarea tehnologiilor de agricultură de precizie în agricultura Uniunii Europene.

CEMA este în prezent implicată în șase proiecte în curs  de derulare(IoF2020, NEFERTITI, INNOSETA, SmartAgriHubs,Partajare FAIR, agrobofood).

În noua sa poziţie, Vanja Bisevac va gestiona portofoliul de cercetare din industria mașinilor agricole reflectat în proiectele şi lucrărilor realizate.

Referitor la numirea sa, dr. Bisevac a precizat: „Sunt bucuros să mă alătur CEMA pentru a ține pasul cu lucrările valoroase realizate de asociație pentru promovarea și încurajarea adoptării tehnologiilor în agricultura Uniunii Europene. Sper cu adevărat că experiențele mele anterioare profesionale vor contribui în mod semnificativ la dezvoltarea industriei de mașini agricole nivelul UE. ”

Secretarul general al CEMA, Jerome Bandry, a adăugat „Aș dori să îi mulțumesc sincer lui Sara Djelveh pentru angajamentul ei puternic din ultimii ani de a poziționa CEMA pe arena agricolă de cercetare a UE. În numele Consiliului CEMA și al echipei, îi dorim mult succes în noua ei provocare profesională. „