Verde AgriTech numește noul CFO și oferă actualizarea vânzărilor

Verde AgriTech Plc l-a numit pe Felipe Buscacio Paolucci în funcția de Chief Financial Officer („CFO”). Paolucci deține  peste 15 ani de experiență în finanțe, în companii multinaționale precum Arysta (UPL), Unilever și Deloitte. Totodată, el are o experiență de peste 9 ani în domeniul afacerilor agricole care lucrează pentru Arysta, o parte a grupului UPL, cea de-a cincea companie din lume şi cea mai mare companie  de agrochimie și biosoluție din lume, cu vânzări de peste 5 miliarde de dolari. În calitate de executiv la Arysta, Felipe Buscacio Paolucci  s-a concentrat pe finanțe, logistică, achiziții și planificare atât în Brazilia, cât și în America Latină. Paolucci îl va înlocui pe Tim Slater, care a acționat ca CFO interimar al companiei în ultimii ani.

După o analiză atentă a mai multor companii, alegerea mea pentru Verde se reduce la un cuvânt: viitor. Compania are o strategie clară și solidă pentru creșterea viitoare, sprijinită de sectorul agricol puternic din Brazilia și cu un potențial de creștere pe piețele internaționale„, a declarat Paolucci .

La rândul său, preşedintele şi directorul executiv, Cristiano Veloso, a comentat: „Este o plăcere pentru Verde să-l aducă pe Paolucci ca CFO. El va lucra în apropierea echipei noastre din Brazilia, în special în ceea ce privește supravegherea finanțării comerciale și a cheltuielilor de capital. Paolucci are o experiență semnificativă pe piaţa agricolă din Brazilia și alege Verde pentru că el crede în oportunitatea de piață pe care o avem„.