AgriPlanta-RomAgroTec 2024 – un târg de referință pentru agricultura din România!

Astăzi și-a deschis porțile AgriPlanta-RomAgroTec – un târg de referință pentru agricultura din România, așteptat cu nerăbdare de producătorii agricoli și specialiștii din sector. Evenimentul organizat de DLG Intermarketing în parteneriat cu A.P.I.M.A.R. se desfășoară în perioada 23-26 mai 2024, la Fundulea, județul Călăraşi!

AgriPlanta-RomAgroTec 2024 reprezintă o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din domeniul agricol să interacționeze, să stabilească parteneriate și să se informeze despre cele mai recente tehnologii și soluții pentru industrie. Expoziția va cuprinde demonstrații în câmp, prezentări și seminarii susținute de experți din domeniu.

”Din pasiune pentru agricultură” este motto-ul sub care AgriPlanta-RomAgroTec reunește cu succes tot ce este mai important în agricultura românească începând cu primăvara lui 2011. Desfășurat în câmp, pe o suprafață de peste 36 ha, evenimentul îmbină trei componente care îi asigură eficienţa.

AgriPlanta-RomAgroTec înseamnă: expoziţie în câmp; loturi demonstrative; demonstraţii cu mașini agricole. Agricultorii găsesc aici nu doar tehnică de calitate, ci și modele de succes de utilizare a mașinilor și utilajelor agricole, a input-urilor sau a soluţiilor pregătite de companiile din domeniu.

AgriPlanta-RomAgroTec este însă mai mult de atât. A devenit o platformă de socializare și de comunicare între agricultori și specialiști, dar și factorii de decizie din domeniu. În fiecare an au fost alături de noi reprezentanţi din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, APIA, AFIR, Direcțiile pentru Agricultură din întreaga țară etc.

Una dintre preocupările noastre este și cea de a fi un model pentru viitorii fermieri. Astfel, AgriKids este o întâlnire amuzantă și educativă cu cei mai mici dintre pasionaţii de agricultură. Aici se joacă, experimentează și învață cum să planteze, ce înseamnă o cultură sănătoasă, cum să respecte mediul și cât de important este să faci totul cu pasiune. La AgriPlanta-RomAgroTec 2024 nu sunt doar fermieri, expozanți, parteneri ci și povești, pasiune și dedicare. Acestea sunt legăturile puternice care ne unesc, scopul nostru fiind acela de a rămâne un reper și un suport pentru fermieri dar și pentru specialiștii din agricultura!”, a transmis Corina Mareș, director general al DLG InterMarketing, la deschiderea oficială a ediției din acest an a târgului AgriPlanta-RomAgroTec.