Alexandrion Group va prelua portofoliului de vinuri deţinut de Halewood în Romania

Alexandrion Group a semnat un acord pentru preluarea portofoliului de vinuri deţinut de Halewood în România, unul dintre principalii jucători de pe piața vinurilor.

Lista brandurilor Halewood România include vinuri producție proprie precum Hyperion, Neptunus, Kronos, Rhea, Theia, Rhein Extra, Colina Piatră Albă, Byzantium, Floare de Lună, Floarea Soarelui, Prahova Valley, Lambrini, La Umbră.

Potrivit datelor publicate pe site-ul companiei britanice, grupul britanic Halewood Internațional Holdings PLC a luat decizia vânzării brandurilor de vinuri pentru a se concentra pe portofoliul de băuturi spirtoase.

„Prin această achiziţie, Alexandrion Group va deveni unul dintre cei mai puternici și mai competitivi jucători de pe piața din România. Suntem o companie cu tradiție, care investește în România și acordă maximă atenție necesităților și cerințelor consumatorilor săi. Suntem foarte selectivi cu afacerile pe care le includem în portofoliul nostru și avem încredere că această decizie va fi pe placul consumatorilor noştri”, a declarat pentru presă Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group.

În prezent, Halewood România exploatează 358 de hectare de viţă de vie, din care peste 200 de hectare proprii sunt acoperite cu plantații noi, din perioadă 2003-2009, realizate în regiunile viticole – Dealu Mare și Murfatlar.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*