Alianţa Industriei Seminţelor din România şi-a ales un nou Consiliu Director

Violeta Niculae, preşedinte şi Magdalena Darac, vice-preşedinte Consiliu Director AISR

Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR) a organizat în data de 26 ianuarie 2018 Adunarea Generală. Pe lângă prezentarea bilanţului, membrii  AISR au ales un nou Consiliu Director şi o nouă structură de organizare internă. Consiliul Director ales va coordona activităţile AISR pe o perioadă de 1 an de la momentul alegerilor.

La Preşedinţia Consiliului Director a fost aleasă, compania KWS, prin Violeta Niculae. Funcţia de Vice-preşedinte a fost preluată de reprezentantul companei Euralis, Magdalena Darac. Funcţia de trezorier a revenit în acest nou mandat companiei Syngenta, prin Andrei Măruţescu. Natalia Albu, reprezentanta companiei Caussade a preluat funcția de cenzor.

Despre Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR)

Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR) a fost fondată în anul 2012, cu obiectivul de a reprezenta o vocea industriei de seminţe din România şi de a asigura un dialog deschis şi permanent cu toate asociaţiile profesionale şi patronale din agricultura românească, precum şi cu autorităţile, în procesul de reglementare a seminţelor certificate din ţara noastră.

Membrii Alianței Industriei Semințelor din România reprezintă peste 80% din piața domestică, reunind zece mari companii (Bayer, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer, RAGT și Syngenta), care produc, testează și comercializează semințe de calitate, adaptate condițiilor de cultură din țara noastră, oferind soluții durabile fermierilor.

Alianța Industriei Semințelor din România mai are ca membrii onorifici Institul Național de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea și Institutul de Fitotehnie Porumbeni-Republica Modova şi Procera.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*