Asociaţia Aberdeen Angus România pregăteşte un show măcelăresc şi culinar la Agraria 2017

Asociatia Aberdeen Angus Romania va invita la o noua provocare in cadrul Targului Agraria 2017. Daca pentru crescatorii de bovine au pregatit o licitatie de bovine de carne Angus, care promite a fi cel putin interesanta, reprezentantii asociatie nu i-au uitat nici pe iubitorii de carne de vita si vor sa-i surprinda cu un show macelaresc si unul culinar, ca la carte.

Show-ul macelaresc se va desfasura pe parcursul unei ore in care un macelar profesionist va transa o carcasa de vita Angus in piese, dar in acelasi timp un specialist in carne de vita va veni cu explicatii insotioare referitoare la utilizarea fiecarei piese.

Rezultatul acestui show macelaresc se va concretiza printr-un show culinar oferit de chef Aida Părășcan, castigatoarea editiei din 2013 a renumitului concurs de gatit Masterchef. Aceasta va gati bucatile de carne pregatite de macelar si va veni cu explicatii si sfaturi utile in prepararea carnii de vita.

Asadar, vizitati Targul Agraria organizat la Jucu, in judetul Cluj, in perioada 6-9 aprilie si veti avea parte de multe surprize.