Convenţia Comercială 2017 a companiei Timac Agro România – o recunoaştere a performanţei în agricultură

Timac Agro România a organizat în data de 23 noiembrie a.c, la hotel Alpin din Poiana Braşov, Convenţia Comercială 2017, eveniment care demonstrează importanţa celor 11 ani de activitate ai companiei pe piaţa din România. Manifestarea a reunit numeroşi invitaţi, reprezentanţi  şi parteneri comerciali, specialişti din domeniu, dar şi jurnalişti ai presei de profil.

Evenimentul a reprezentat un bun prilej pentru a analiza bilanţul de activitate, dar şi de a prezenta noile direcţii pe care compania, recunoscută drept cel mai activ jucător pe piaţa nutriţiei vegetale, le va urmări în viitor. Este de notorietate faptul că în urmă cu 11 ani produsele de nutriţie vegetală ale Grupului francez Roullier intrau pe piaţa din România prin filiala Timac Agro, iar astăzi tehnologiile complete de fertilizare ale companiei sunt foarte cunoscute şi apreciate datorită activităţii echipei de specialişti, bazată pe competitivitate şi profesionalism.

Timac Agro este o societate specializată în nutriţie vegetală care o­feră producătorilor agricoli produse e­fici­ente şi de calitate, personalizate fie­cărei fer­me, în vederea creşterii pro­duc­tivităţii.

Prezentă pe piaţa din România din anul 2006, compania a crescut an de an graţie echipei de specialişti care identifică nevoile specifice ale fermieri­lor oferindu-le soluţii adecva­te necesităţilor fiecărei culturi. În toată această perioadă compania şi-a diversificat oferta de produse şi soluţii perso­nalizate dedicate fermierilor români.

“Suntem unici pe piaţă prin strategia pe care am abordat-o, aceea de a merge direct în fermă, alături de producătorii agricoli şi de a urmări evoluţia recoltei. Re­pre­zentanţii Timac Agro România ajung zilnic în ferme pentru a se convinge că nutriţia vegetală oferită dă rezultate maxime. Aceasta este reţeta prin care compania îşi menţine şi dezvoltă portofoliul de clienţi, având anual o creştere substanţială a  vânzărilor “, a declarat Adrian Drăgan, directorul general al companiei Timac Agro România.