Expozanții de la Indagra vorbesc despre afacerea lor

Firma Fariker Production un festin al florilor la Indagra

Firma Fariker Production, prezentă la Indagra 2017 la Pavilionul C5 standurile 20-21este unicul distribuitor al seminţelor de flori Sakata Fl. Totodată, Fariker Production distribuie butaşi înrădăcinaţi de înaltă calitate fitosanitară, de Pelargonium, Silze Toscana precum şi altă gamă completă de la alte companii de prestigiu.

Fariker este o companie fondată în anul 2009, care și-a propus să recomande și să furnizeze cele mai bune plante ornamentale, semințe și răsaduri de flori.

Scopul nostru este de a oferi o gamă cât mai variată de specii floricole şi de material saditor, răspunzând exigenţelor clienţilor noştri. Abordarea noastră a fost una fundamentată pe conceptul calităţii produselor și nivelul serviciilor necesare pentru a contribui la succesul lor. Într-o scurtă perioadă de timp, firma noastră s-a dezvoltat devenind un important distribuitor de material săditor floricol pe piață din România. Ingredientele care au contribuit la această creștere, sunt în esență bazate pe oameni talentați și dedicați muncii lor, pe produse unice de calitate superioară achiziționate din întreagă Europa, pe o mare grijă pentru asigurarea unui cost eficient producției de plante de calitate, și cel mai important, o înțelegere adevărată a pieței competitive de astăzi în care clientul este cel mai important.

Ne simțim privilegiați pentru că lucrăm îndeaproape cu cei mai importanți producători din Europa care se ocupă cu ameliorarea și producerea de semințe și răsaduri. De asemenea, compania noastră se ocupă şi de reproducerea de flori ornamentale. Trebuie să precizez că, Fariker lucrează constant la construirea de noi parteneriate și consolidarea celor existente. În continuare ne dorim să asigurăm produse de o calitate superioară la răsaduri de flori și semințe de flori de la cei mai importanți producători şi furnizori din Europa”, a declarat Aurica Szabo administratorul companiei Fariker Production.