IPSO Agricultură îi așteaptă pe fermieri la Agralim

În perioada 21-24 septembrie, IPSO Agricultură îi așteaptă pe fermierii din estul țării la târgul Agralim, din Parcul agroindustrial TransAgropolis din comuna Lețcani, județul Iași, situat la drumul european E583.

Specialiștii vor fi prezenți la standul A23-A24 pentru a răspunde solicitărilor fermierilor și pentru a identifica cele mai bune soluții tehnice care se adaptează condițiilor specifice din fermă. Pe o suprafață de 500 m², de la standul IPSO Agricultură nu vor lipsi utilajele John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar. Alături de informațiile tehnice, noutățile și ofertele promoționale, consilierii noștri de finanțare îi vor ajuta pe producătorii agricoli să aleagă cea mai bună soluție în vederea achiziționării unui utilaj.

Zona Moldovei este una extrem de importantă din punct de vedere al activităților agricole desfășurate aici. De la pomicultură, viticultură, cultura mare și zootehnie, profilul fermelor din această zonă agricolă este unul divers și necesită utilaje adaptate specificului din fermă. În acest sens, IPSO Agricultură comercializează o gamă largă de utilaje ce se pot adapta nevoilor fiecărui fermier.

Printre utilajele pe care fermierii le pot vedea la târg se numără: cinci modele de tractoare John Deere (5055E prevăzut cu încărcător frontal H240, 5080 GV, 5100M, 6215R și 8370R), combina John Deere W540 cu hederul de recoltat porumb MSSC 600, încărcătorul Manitou MLT 737, plugul Kuhn M103 3T, cultivatorul cu dinți Kuhn Cultimer 4M, sprayerul tractat M724 Eco, distribuitorul de îngrășăminte Axis 30.2Q, combinatorul Bednar SWIFTER SN 4000, grapa cu discuri Kuhn Optimer 300,  mașina de tuns iarbă John Deere RUN 51, tractorul de tuns gazonul John Deere X350, John Deere Gator HPX.

Compania acordă o importanță deosebită acestei zone, iar prezența la târgul Agralim confirmă acest lucru. De asemenea, în zona Moldovei suntem alături de fermieri cu sediul de la Roman și cel de la Vaslui- cel mai recent punct de lucru al IPSO Agricultură.

Vă așteptăm la standul IPSO Agricultură A23-24 din cadrul târgului Agralim, din parcul agroindustrial TransAgropolis din comuna Lețcani, județul Iași!