NHR Agropartners la Agraria 2018

În cadrul târgului Agraria 2018, NHR Agropartners este partener oficial, beneficiind de un stand expoziţional de 600 mp, unde sunt expuse utilajele de ultima generație din portofoliu.

De la firma Deutz Fahr sunt expuse tractoarele din seriile 5, 6 și 7 începând de la 110 cai putere până la 250 CP, o combină de cereale cu motor Deutz de 230 CP Tier 4 final, cu heder de cereale de 5,4 m, dotată cu scuturători cu lagăre cu rulmenți și o presă de balotat pentru baloți cilindrici de 1,25m diametru, legați cu sfoară.

Vedetele standului sunt două tractoare speciale marca Deutz Fahr, 6165 PowerShift Special Edition, fabricate în Germania în cea mai modernă fabrică de tractoare din Europa, drept răsplată pentru buna colaborare a Grupului SDF (SameDeutzFahr) cu NHR Agropartners și modelul 7250 Warrior cu transmisie variabilă continuă, care ușurează munca operatorului și contribuie la creșterea eficienței tractoarelor. Pentru a demonstra fiabilitatea tractoarelor, aceste modele speciale beneficiază de garanție extinsă: 3 ani sau 3.000 ore.

De la firma JCB este expus modelul de încărcător cu braț telescopic 531-70, care ridică 3 tone la 7 m înălțime, dotat cu accesorii specifice care acoperă o gamă largă de întrebuințări.

Gama de utilaje pentru prelucrat și însămânțat solul este reprezentată de plugul Poettinger Servo 25 cu 3 trupițe, de grapa cu discuri, tot marca Poettinger, Terradisc 3001 cu 24 de discuri și lățime de lucru de 3m, cultivatorul Dal-Bo Trimax de 3 metri pentru afânarea solului și semănătoarea pentru plante prăşitoare Sfoggia Sigma 5 cu brăzdare pe 6 rânduri și control electronic al distribuției semințelor.

Pentru efectuarea tratamentelor fitosanitare, vom expune de la firma Hardi mașina tractată Ranger cu rezervor de polipropilenă de 2500l având control electronic pentru operare de înaltă precizie.

Firma Bogballe este reprezentată la expoziție de mașina de împrăștiat îngrășăminte chimice L2W Plus cu capacitatea rezervorului de 2050 litri, cu sistem de cântărire pentru a se asigura doza prevăzută și cu sistem unic de împrăștiere spre centru sau spre exterior. Pentru achiziția de utilaje agricole există și oferte de finanțare atractive, dar și oferte promoționale valabile doar pe perioada târgului.

De asemenea, NHR Agropartners va fi prezentă în cadrul demonstrațiilor în câmp unde va prezenta tractorul Deutz-Fahr 7250 de 250 CP echipat cu sistem GPS de înaltă tehnologie.