Produsele Sedrya Farms rafinamentul inedit al gustului!

În zilele noastre, gastronomia nu mai reprezintă o simplă activitate, ea a devenit un adevărat spaţiu de creaţie pentru cei care ştiu să îmbine în mod sofisticat şi îndrăzneț aromele.

Într-un astfel de cadrul se încadrează și delicatesele Sedrya Farms pe bază de ouă de prepeliță. Deliciile sunt create de inginer Mihaela Musteţiu Vass ca urmare a unei poveşti cu final frumos. Produsele, purtând marca Sedrya Farms excelează prin unicitate, originalitate și o personalitate extrem de puternică.

“ Povestea prelucrării ouălor de prepeliță a început, oarecum din întâmplare, pentru că aveam la un moment dat o cantitate impresionantă în cadrul fermei noastre pe care nu reușeam să o vindem în ritmul fluxului. De altfel, tot timpul am avut ideea de a adăuga cumva valoare acestei materii prime, ea însăși destul de preţioasă prin specificul ei. Am constatat din experienţele făcute că ouăle de prepeliţă deveneau mult mai gustoase dacă erau combinate cu diverse sosuri. Dacă la proprietățile curative ale ouălor de prepeliță şi la gustul caracteristic am adăugat aroma și savoarea sosului am obţinut, fără falsă modestie o delicateţe culinară. Astăzi, deliciile noastre sunt dublate de pasiunea pentru promovarea produselor locale românești, rezultatul unor tradiții culinare pe care trecerea timpului nu a făcut altceva decât să le rafineze continuu. Produsele exclusiviste, Sedrya Farms sunt create pentru a fi servite atât ca gustare, cât şi ca ingredient care să îmbunătățească orice tip de salată sau friptură și nu în ultimul rând pot rivaliza cu orice tip de antreu sofisticat, oferind un gust unic ”, a precizat Mihaela Musteţiu Vass, într-o discuţie cu redactorul Cotidianul Agricol.

Despre performanţele produselor purtând marca Sedrya Farms, mentorul afacerii a subliniat că acestea sunt rezultatul pasiunii și rafinamentului inedit al gustului, ridicat la nivel de delicatese.

“ Am reuşit ca prin prelucrare să ridicăm oul de prepeliță, la nivel de delicateţe şi să-l punem pe mesele extrem de exclusiviste, îmbrăcat într-o haină demnă de o curte regală.Trebuie să subliniez că fabrica unde se realizează întreg procesul tehnologic de transformare a ouălor de prepeliță în delicii savuroase tratează cu atenţie fiecare aspect al siguranței alimentare și tocmai acest fapt poziționează aceste produse în gamă de lux. Atât fabrica, cât și produsele beneficiază de certificări de la toate organismele de verificare a calității și siguranței alimentare, fiind agrementate şi pentru operațiunile de export în orice parte a lumii. De accea recomand produsele companiei noastre pentru gustul rafinat și savoare, dar şi pentru modul cum sunt pregătite şi anume cu o atenție deosebită pentru natural, neavând în compoziție niciun aditiv, ameliorator sau conservant. Puteţi încerca gustul ouăle de prepeliță marinate, cu sos cremă de măsline sau cu sos picant ideale pentru o gustare delicată care face deschiderea unei cine rafinate şi sofisticate, în aceeaşi măsură .Produsele Sedrya Farms cu un gust inedit oferă posibilitatea consumatorilor de a mânca sănătos şi rafinat deopotrivă. Şi pentru a vă convinge vă rugăm să vă lăsaţi inspirați de deliciile Sedrya Farms unice şi originale ”, a adăugat Mihaela Musteţiu Vass.