Rapool Ring România – Performanță și profesionalism – Mesajul Directorului General Dr. Ing. Mihai MIRIȚESCU 

„În cei aproape 10 de ani de când suntem prezenți pe piața din România, putem spune că Rapool a devenit brand-ul dumneavoastră de încredere în ceea ce privește cultura de rapiță. Performanța și profesionalismul, precum și contribuțiile în cercetarea genetică sunt atributele care ne-au transformat într-un nume de referință în agricultură atât în România, cât și la nivel internațional.

Alături de asociații noștri Saaten Union România, reușim mereu să vă punem la dispoziție un portofoliu ultra-performant de hibrizi cu calități excepționale: toleranță la secetă și arșiță, toleranță impresionantă la iernare, rezistență foarte bună la boli și posibili dăunători (Phoma, Vericillium și Virusul TuYV) și, nu în ultimul rând, productivitate mare pe hectar.

Sloganul „Profesioniștii rapiței” este cartea noastră de vizită, iar misiunea noastră este aceea de oferi fermierilor români sprijinul necesar în vederea dezvoltării unor culturi bogate și productive. Genetica performantă pe care o oferim colaboratorilor noștri, parte a sistemului de hibrizi clasici, dar și a sistemului Clearfield, asigură o productivitate de invidiat și o toleranță deosebită la diverși factori climatici și tehnologici.

De peste 100 de ani, susținem alături de compania mamă dezvoltarea agriculturii românești, oferind fermierilor ultima generație de hibrizi pentru culturile de rapiță. Punem mare accent pe cercetare, așadar, în fiecare an testăm pentru dumneavoastră peste 30 de hibrizi noi, alegându-i și punându-i la dispoziție doar pe cei cu performanțe extraordinare.

În afară de hibrizii performanți consacrați cu care v-ați familiarizat deja, Rapool Ring România vă prezintă în acest nou catalog inovațiile genetice ale anului 2020: hibrizii lansați recent, precum Dax CL, Kicker sau Clavier CL, hibrizi foarte productivi, stabili și toleranți la variate condiții climatice și tehnologice.

Pentru că an de an v-am obișnuit cu produse noi, performante și adaptate nevoilor actuale din agricultură, iată că și anul acesta venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un nou hibrid de rapiță din categoria Clearfield, un hibrid gata să vă ofere producții ridicate, sănătoase și stabile. Noul hibrid Clavier CL combină un pachet agronomic de excepție și dă dovadă de o dezvoltare rapidă și viguroasă după semănat, precum și de o toleranță ridicată la iernare.

Vă mulțumim că aveți încredere în compania noastră și în produsele pe care vi le punem la dispoziție, că sunteți în continuare alături de noi și vă dorim să obțineți recolte bogate cu ajutorul hibrizilor Rapool!” – Director General Dr. Ing. Mihai MIRIȚESCU.