Saaten Union şi Rapool vă invită la evenimentele din câmp

Companiile Saaten Union România şi Rapool Ring România organizează în următoarea perioadă o serie de evenimente în diferite locaţii din întreaga ţară, în cadrul cărora specialiştii vor prezenta tehnologiile aplicate şi portofoliul de produse la culturile de cereale păioase şi rapiţă.

Calendarul manifestărilor:

  • 23 Mai – Sărbătoarea Câmpului Saaten Union la ferma MICUL AGRICULTOR din localitatea Osmancea, jud. Constanta, fermierii sunt invitaţi în camp pentru a purta discuţii despre tehnologia culturilor de rapiţă şi cereale păioase.
  • 24 Mai – în cadrul evenimentului Ziua Rapiţei de la Marghita, jud. Bihor, la standul Rapool România vizitatorii vor cunoaşte cei mai pretabili hibrizi pentru zona respectivă.
  • 25 Mai – întâlnirea PROFESIONIŞTII RAPIŢEI la ferma Agrozootehnica Mihăileşti, jud. Giurgiu
  • 30 Mai – Sărbătoarea Câmpului Saaten Union la Cenad, jud. Timiş, unde vor fi prezentate tehnologii moderne la cereale păioase şi rapiţă. Fermierii vor lua parte şi la o întâlnire tehnică la care se vor discuta şi alte subiecte legate de agricultura din România.
  • 31 Mai, ora 16:00 – PROFESIONIŞTII RAPIŢEI la AGROMEC VIŞINA, jud. Olt. Cei prezenţi vor asista la un schimb de experienţă cu 8 fermieri care vor detalia cele mai de succes tehnologii la cultura de rapiţă.
  • 4 Iunie – Field Day, o întâlnire marca Saaten Union & Rapool România în localitatea Urziceni, jud. Satu Mare, unde se vor prezenta tehnologiile şi hibrizii de rapiţă, dar şi soiurile de grâu pretabilie pentru zona respectivă.
  • 8 Iunie – Sărbătoarea Câmpului Saaten Union la Drajna, jud. Ialomiţa, cu prezentarea tehnologiilor la culturile de cereale păioase si rapiţă în câmpurile companiei.
  • 11 Iunie – Field Day, o nouă întâlnirea Saaten Union & Rapool, la Căbeşti, jud. Bacău, unde specialiştii companiilor vor prezenta cei mai pretabili hibrizi şi soiuri pentru zona respectivă.
  • 14 Iunie – Field Day Saaten Union & Rapool în cadrul fermei CEREALIS ALLIANCE din localitatea Poşta Câlnau, jud. Buzău, unde invitaţii vor primi informaţii cu privire la portofoliul de produse şi la tehnologiile din cultură.

Pentru detalii suplimentare privind evenimentele anunţate, vă rugăm să luaţi legătura cu reprezentanţii Saaten Union şi Rapool România. Datele de contact sunt disponibile pe www.saaten-union.ro şi www.rapool.ro