Târgul de apicultură “Sărbătoarea mierii – Blaj” va avea loc în perioada 25-26 martie 2017

“Sărbătoarea mierii – Blaj”, cel mai mare şi important eveniment din acest sector organizat în România, a ajuns la cea de-a X-a ediţie aniversară.

Târgul Apicol îşi va deschide porţile pentru două zile în perioada 25-26 martie 2017 în Piaţa 1848, din centrul istoric al Blajului. La manifestare sunt aşteptaţi în jur de 5.000 invitaţi şi apicultori din ţară şi străinătate. În cadrul târgului se vor putea achiziţiona produse apicole, apiterapeutice, ecologice și tradiţionale, dar şi  echipamente şi utilaje apicole.

Organizatorii promit multe surprize pentru editia 2017, printre care conferinţele pe teme apicole, concursurile apicole „Tradiţia în apicultură” sau Promovăm apicultura românească prin portul popular şi „Apicultorul Meseriaş” sau Cel mai rapid apicultor la montarea unui stup, dansurile tematice sub sloganul Dansul Apicultorului, susţinute de majoretele de la Şcoala Toma Cocisiu Blaj şi un grup de majorete adus special pentru Sărbătoarea Mierii de firma Lyson din Polonia, precum şi concertul în aer liber.

Experienţa anilor anteriori a demonstrat că evenimentul este un adevărat Festival al mierii şi un success garantat. Detalii pe site-ul www.sarbatoareamierii.ro