TIMAC AGRO ROMÂNIA, Best Employer 2016

Compania TIMAC AGRO ROMÂNIA a fost desemnată Best Employer în România, la categoria Small Companies, conform studiului realizat de către Aon România.

La studiul Aon Best Employers de anul acesta au participat 37 de companii, reprezentate de 13.400 respondenți angajați și 250 top manageri din din domenii precum farma, IT, financiar, agribusiness, retail, hotelier, media, automotive, servicii medicale.

Rezultatele studiului arată că nivelul implicării rămâne constant, cu o creștere de 1% față de anul precedent. Dacă rezultatele la nivel de Medie a participanților  arată un scor de 60%  engagement al angajaților, companiile Best Employer au un nivel de engagement de  81%.  

„Dupa 10 ani de activitate, Timac Agro Romania si-a castigat o reputatie de lider in inovatie, in tehnologie in nutritia plantelor. Faptul ca suntem Best Employer în România este intradevar o confirmare a eforturilor intregii noastre echipe de a construi impreuna o companie solida, in baza unui dialog deschis si a unor valori pe care le traim zi de zi”  Timac Agro Romania

Criteriile studiului Best Employer

Best Employer Study analizează nivelul de implicare profesională (engagement) al angajaților în baza a trei dimensiuni – SAY, STAY și STRIVE – ce pot fi influențate de gradul de satisfacție al angajaților cu privire la anumite  categorii, cum ar fi: resursele, oportunitățile de învățare și dezvoltare, mediul de lucru, colegii, managementul performant, reputația angajatorului, atenția acordată angajaților, recompense si recunoaștere

Despre TIMAC AGRO ROMÂNIA
TIMAC Agro Romania, societate specializată în nutriţie vegetală, propune producătorilor agricoli produse de calitate adaptate fiecărei culturi şi oricărui stadiu de vegetaţie, în vederea creşterii productivităţii.
TIMAC AGRO face parte din grupul Roullier care, de 57 de ani, urmează căile cele mai novatoare și ambițioase, pentru a răspunde provocărilor alimentare mondiale. Grupul Roullier a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri în creștere, de 3,14 miliarde euro și a atins un efectiv de 8.000 angajați, cu o prezență în 100 de țări, beneficiind de 77 de unități de producție. Grupul Roullier beneficiază de sprijinul a 400 de cercetători și ingineri în inovare.