Iubitorii vinurilor spumante se pot bucura acum de noutatea anului: ZAREA Prosecco Rosé

După o îndelungă aşteptare, Consorţiul Prosecco DOC a aprobat în sfârşit producţia noului Prosecco Rosé! Iubitorii vinurilor Prosecco albe, dar și a spumantelor Rosé , vor regăsi atributele preferate în acest spumant încântător de proaspăt, realizat dintr-un cupaj de struguri Glera (85%) cu Pinot Nero (15%) din podgoriile situate în Nord-Estul Italiei.

ZAREA Prosecco DOC Rosé este încă un motiv pentru a reuni familia în jurul mesei, la cină. Cu farmecul său încântător, dă savoare preparatelor simple, gătite cu suflet și dragoste.

Delicat şi vioi, ZAREA Prosecco Rosé DOC are o culoare roz pal de nuanța piersicii coapte, un perlaj fin şi o paletă aromatică de fructe proaspete şi zemoase (frăguţe, căpşuni, rodii şi coacăze roșii). Textura este suavă, catifelată şi gustul remanent (după înghiţire) este lung şi fermecător. Acest vin spumant face parte din Colecţia ZAREA Bella Vita, alături de alte două sortimente de prosecco alb (Extra Sec şi Demisec) şi trei sortimente de Lambrusco Demidulce (alb, rosé şi roşu).

Nimic de sărbătorit, doar de savurat!

ZAREA lanseaza campania “Ce spumant avem la cină?” prin care își dorește să îmbunătăţească experienţa consumatorilor în cele mai frumoase clipe petrecute alături de cei dragi, încurajându-i să asocieze vinurile spumante experienţelor gastronomice de zi cu zi. Vinul spumant poate înlocui cu uşurinţă un vin liniştit, fiind mult mai versatil şi mai spectaculos în asocieri, transformând o cină obișnuită într-o experienţă culinară deosebită.

Inspirat de caracterul spumantelor din Colecţiile ZAREA, cunoscutul sommelier Eduard Jakab a realizat, pentru fiecare spumant în parte, un set personalizat de recomandări de pairing cu mâncare, propunând ingrediente şi preparate disponibile sau uşor accesibile (pregătite în casă sau pur şi simplu comandate online).

Idei pentru cină la care se asortează spectaculos un spumant ZAREA Prosecco Rosé se găsesc pe pagina ce-spumant-avem-la-cina.zarea.ro

ZAREA Prosecco DOC Rosé este disponibil în magazine începând cu data de 13 noiembrie 2020.

În luna Decembrie, toate vinurile spumante din portofoliul ZAREA se vor găsi la preţuri speciale în magazine!

Mai multe informații pe www.zarea.ro și ce-spumant-avem-la-cina.zarea.ro