Be the Best – o recunoaștere publică, la scenă deschisă, a muncii și rezultatelor echipei AgroConcept, în anul 2022!

1100 de reprezentanți ai dealerilor și importatorilor New Holland din întreaga Europă, printre care și AgroConcept, s-au întâlnit săptămâna trecută la Madrid pentru unul dintre cele mai importante evenimente din agenda companiei: Convenția New Holland.

Evenimentul  a reprezentat un prilej pentru a trage concluziile unor ani foarte buni pentru marca New Holland la nivel internațional, dar mai ales pentru a propune noi soluții pentru viitorul agriculturii europene.

  • O gamă de 50 de produse New Holland până în 2025,
  • Peste 130 de inovații în toate specializările în următorii câțiva ani,
  • Investiții masive in dezvoltarea tehnologiilor de recoltare cu focus pe nevoile viitoare ale fermierilor, în contextul provocărilor legate de climă, cerere și costuri,
  • Optimizarea tuturor proceselor din zona de service și distribuție piese de schimb,
  • Digitalizare, automatizare și combustibili alternativi

Este o onoare pentru AgroConcept să se numere printre cele 14 țări care au primit la Madrid, în timpul Convenției New Holland, recunoașterea publică, la scena deschisă, a muncii și rezultatelor din 2022.

”Be the Best (Fii cel mai bun) este un premiu care ne dă încredere, dar care ne și obligă să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor și să le și depășim prin fapte, dincolo de promisiuni verbale. Este un premiu pe care îl dedicăm tuturor clienților AgroConcept – New Holland, cărora le mulțumim pentru că au ales culoarea galben/albastru pentru fermele lor, dar și celor aproape 300 de angajațiAgroConcep  din cele 16 centre regionale. Mulțumim partenerilor #NewHolland și felicitări pentru un eveniment memorabil!”, a declarat Jaydeep Singh, CEO  AgroConcept, care a adus acest premiu în România, la sediul central din Șindrilța, lângă Combina de Record Mondial CR8.90, unde îi este locul!

#alegereanumarulunu #AgroConcept #newholland #CR890 #recordagc