Dicor Fest, evenimentul Dicor Land dedicat pasionaților de agricultură!

Târgul agricol DICOR FEST, dedicat celor 12 ani de performanță ai companiei, se desfășoară în perioada 28-29 iulie, în Parcul Dicor Land din Braniștea, jud. Galați.

Pe lângă cei peste 30 de parteneri și reprezentanți ai producătorilor de utilaje, piese de schimb și sisteme de irigații, participanții vor cunoaște și alți colaboratori din mediul universitar, bancar și mass media, alături de invitații speciali.

Cele două zile ale evenimentului vor surprinde invitații cu numeroasele utilaje expuse, cu informații valoroase și interesante pregătite de speakeri, surprize, cadouri și artiști talentați care vă vor încânta cu programe artistice!

”Dicor Fest, evenimentul Dicor Land dedicat tuturor pasionaților de agricultură, se desfășoară anul acesta între 28 și 29 iulie la Braniștea, unde vă așteptăm cu drag alături de partenerii noștri într-o atmosferă de festival!

Cu fiecare bornă aniversară, Dicor Land sărbătorește tot mai multe reușite, îndeplinindu-și obiectivele tot mai ambițioase prin parteneriate de prestigiu și câștigând încrederea a mii de fermieri români. Ultimii ani au fost marcați de o expansiune fulminantă, șase companii întregind ambițiosul proiect Dicor Land început în 2011.

De-a lungul celor 12 ani de activitate de până acum, profesioniști din toate domeniile s-au alăturat colectivului Dicor care astăzi numără peste 200 de angajați, distribuiți într-un număr tot mai mare de puncte de lucru pe întreg teritoriul țării.

Viziunea Dicor Land rămâne aceeași, evoluând în continuare spre a deveni alegerea numărul 1 a fermierilor din România, pe care îi susținem ca parte a grupului Dicor!”, a declarat Daniel Aurică, Directorul General al companiei Dicor Land.