IPSO Precision AG Club –  Transformarea agriculturii prin inovație

Astăzi, 12 decembrie, compania IPSO Agricultură a organizat la Snagov Club evenimentul de lansare al Precision AG Club.

”IPSO Agricultură face încă un pas hotărât către viitor prin agricultura de precizie. Suntem încântați să anunțăm lansarea conceptului Precision AG Club. Această inițiativă inovatoare are ca scop aducerea fermierilor din România împreună într-o comunitate de parteneri, în care să împărtășim cele mai bune practici care înglobează tehnologia, pentru a produce mai mult cu mai puțin!”, a ținut să precizeze Paul Popescu, Precision Manager AG Division IPSO Agricultură.

Precision AG Club își propune schimbul de cunoștințe și crearea unui spațiu interactiv pentru fermieri, unde pot împărtăși experiențe și informații despre agricultura inteligentă în procesele agricole pentru a spori eficiența și profitabilitatea fermelor. Acest schimb de informații merge atât dinspre IPSO către fermieri, cât și de la fermieri la fermieri, în așa fel încât să existe ocazia de a învăța unii de la ceilalți.

Prin exemple practice, Precision AG Club va oferi posibilitatea de a utiliza în premieră noi tehnologii în România, cu acces direct la suportul asigurat de specialiștii IPSO. Totodată, evenimentele dedicate Precision AG vor pune accent pe socializare și împărtășire de bune practici, aducând împreună parteneri din agribusiness.

În cadrul întâlnirii, invitații au participat la prezentările captivante ale inovațiilor în domeniul utilajelor agricole inteligente, având și oportunitatea de a interacționa cu specialiștii în Agricultura de Precizie ai IPSO Agricultură, dar și cu fermieri cu un grad ridicat de cunoștințe în ceea ce priveste Agricultura Inteligentă.

Agenda evenimentului a inclus prezentări susținute de specialiștii Precision AG și un panel cu fermieri, unde au avut ocazia să răspundă întrebărilor și să-și expună călătoria către digitalizare, dar și planurile pentru 2024.

Manifestarea a reprezentat socializarea într-un cadru exclusivist, în compania unor promotori ai agriculturii inteligente despre misiunea IPSO Precision AG Club privind viitorul acestui segment, oferind oportunitatea fermierilor de a împărtăși experiențe și informații în adoptarea tehnologiilor inteligente în agricultură.

”Suntem mândri să dăm această nouă pagină în evoluția agriculturii, consolidând astfel angajamentul nostru față de inovație și dezvoltare durabilă. Alături de Precision AG Club veți fi nu doar spectatori, dar actori principali în capitolele viitoare are agriculturii sustenabile și gestionării eficiente a resurselor din România. IPSO Agricultură pune accent pe inovația în agricultură, oferind soluții inteligente și sprijin fermierilor în adoptarea tehnologiilor avansate. De peste 25 de ani partenerul preferat al agricultorilor din România care doresc soluții eficiente și profitabile, IPSO dorește să aducă un beneficiu cât mai mare prin utilaje și sisteme moderne inteligente”, a transmis Arnaud Van Strien, director general al IPSO Agricultură.