Pruktor F1 și Pruktor Cemes F1, sortimentele de varză pe care trebuie să le cultivați anul acesta!

Pruktor F1 și Pruktor Cemes F1, sortimentele de varză din portofoliul Syngenta pe care trebuie să le cultivați anul acesta. Au toleranță ridicată la ofilirea vasculară, sunt recomandate pentru consum în stare proaspătă & industrializare și formează căpățâni rotunde.

Pruktor F1 este un sortiment de varză albă, de la Syngenta, cu capacitate de producție foarte ridicată, destinat culturii de vară-toamnă. Are perioadã de vegetație de 70-80 zile de la plantare.
Plantele au o vigoare medie, sunt uniforme, cu aspect bun în câmp, formeazã căpătâni rotunde, uniforme, puțin alungite, având structura interioară foarte bună.
Greutatea medie a căpătânii ajunge la 2,5-3 kg, rozeta este medie, frunzele acoperite cu pruinã. Este recomadat pentru consum în stare proaspătă și industrializare.
Se remarcă prin rezistentă foarte bună la crăpare și Fusarium yellow și rezistenta medie la Erwinia soft rot.

Pruktor Cemes F1este o varză recomandată pentru cultura de primăvară până toamna, având toleranță foarte bună la temperaturi ridicate, ideală pentru consum în stare proaspătă. Are o uniformitate deosebită, încă din faza de răsad și o capacitate mare de păstrare în câmp.

Are căpățânile rotunde, cu rezistență la crăpare și este recomandată pentru consum în stare proaspătă și industrializare.

Alegeți-le pentru cultura de vară și pregătește-te de recenzii pozitive de la consumatori! ☀️

Descoperiți toate detaliile despre Pruktor F1 și Pruktor Cemes F1, aici:

https://www.syngenta.ro/catalog-seminte-legume-2024-0